akciók

Termékeink

Alkategóriák:

 

Gyümölcsös szőlőművelő gép

Részletek
 

Ásóborona

Az ásoboronák részletei az alkategóriákban.

Részletek
 
 

Lazító

A lazítók elsősorban szántóföldi, gyümölcs- és szőlőültetvények középmély-, mélylazítására használhatók. A lazítók 60 cm munkamélységig használhatók, munkaszélességüket a traktorhoz illetve a felhasználók igényéhez alakítjuk ki. A 10*15"-os kerékkel biztosítjuk a korrekt munkamélységet. Lehetőség van páratlan késszám kaialakítására is szárnyas lazító közbeiktatásával, mely az 1 késes VL lazítón látható.

Részletek
 

Fogasborona

A VFB fogas borona a könnyű magágykészítés eszköze. A borona táblák 1,1 és 1,4 m-es kivitelűek lehetnek. A borona fogak egyenes és kanalas kivitelűek lehetnek.

Részletek
 
 

Kombinátor

A VKK kombinátorok erős, robusztus felépítésű, síkvázas magágy készítő gépek. A talaj követést a szárnytagok önálló mozgásával valósítja meg, széles szerszám választékával, a mélységállító kerekek illetve a törőhengerek állításával jól követik a talaj egyenetlenségét. A gép elejére felszerelhető rugóztatott simító egység segítségével a jól felszántott talaj egymenetű szántás elmunkálása is lehetővé válik. A gépek alapfelszereltsége erősített rugóskapák vagy szinkrogerm kapák vagy boronakeretek, simítók, melyek szekciókként állíhatók, és a két sor rugósterhelésű, külön állítható törőhenger. A kombinátorcsalád a megfelelően előkészített szántás után egy menetben magágyat készít.

Részletek
 

Szőlőművelő Gép

A VÜK-2 nehézkultivátor a gyümölcsösök sorának nehéz kultivátorozására, közép mélylazítására használható. A műtrágyaszóró adapterrel - mely a nehézkultivátor munkamélységében használható - biztosítható a kultúra műtrágyával való folyamatos ellátása. A mélység határoló kerekekkel pontosan beállítható a szárnyas lazítókapák munka mélysége.

Részletek
 
 

Tárcsa

Az FVT/FXT tárcsák három féle erősségű tárcsavázzal készülnek. Könnyű tárcsa, elsősorban szőlő, gyümölcs, kertészeti kultúrák talajának megmunkálására használható. A VVT /VXT vontatott és az FFVT félig függesztett tárcsák a középnehéz kategóriába sorolhatók. Szőlő- és gyümölcsültetvények sorközének megművelésére, szántás elmunkálásra, tarlóhántásra használhatók. Opcióként hozzárendelhető nehéz törőhenger egység hatákonyan töri és zárja le a megmunkált talajt.

Részletek
 

Rövidtárcsa

A rövidtárcsa tárcsasorait egyenként csapágyazott balos és jobbos kialakítású tárcsa egységek alkotják, melyek torziós rugózással kerültek kialakításra. A csapágyak megfelelően tömítettek, mechanikus és szimering védelem bitosítja a ferde hatásvonalú mélyhornyú golyós csapágyak hosszú élettartamát. A tárcsasorok munkáját egy vagy két sor ékgyűrűs hengersor zárja le. A gép kialakítástól függően szántás elmunkálásra, tarlóhántásra használható.

Részletek
 
 

Henger

Készülhet gyűrűs, wäderstadt, crosscill, güttler elemekkel is. A hengerek száraz talajok művelésére, vetés előtti megfelelő talaj állapot kialakítására szolgál. A munkaszélesség igény szerint változtatható. Robosztus keretszerkezet, a tengely végére szerelt IH csapágyak hosszú élettartamot biztosítanak.

Részletek
 

Sorközművelő Kultivátor

A rugóskapás kivitel mely 5 rugóskapával és 150 mm-es lúdtalp lappal kerül kialakításra, széles variációs lehetőséget biztosít kisebb vonóerő igény és jobb öntisztulás mellett. A kocsikra erős atmoszférikus gumi kerék kerül felszerelésre. A 6 soros kivitelre tám kereket szerelünk. Merev kapás kivitelben 75 cm sortávú ültetvények sorközművelésére alkalmas.

Részletek
 
 

Szántóföldi Kultivátor

A kombinált szántóföldi nehéz kultivátor a szármaradványoktól megtisztított tarló hántására alkalmas eszköz. A hőkezelt szárnyas lazító kések 5-35 cm mélységben munkálják meg a tarlót, a bakhát elhúzó tárcsasor és a nehéz törőhenger egység rendezi illetve zárja le utána a talajt. Készülhet műtrágyaszórós kivitleben is.

Részletek
 

Simító

A vetés előtti munkafázisban a talaj egyengetésére szolgál. A robosztus félig függesztett keretszerkezetben 6 db paralel mozgású, rugó visszatérítéses simító lemez biztosítja a munkaminőséget. Túlzott mennyiségű föld esetén a simító lapok kitérnek. Választható felár ellenében rögtörő henger elmunkálóval is.

Részletek
 
 

Hótoló Lap

Részletek
 

Forgókapa

Forgókapás magágykészítő gép

Részletek
 
 

Egyedi Gépgyártás

Egyedi igenyek szerint gyartott gepek / gepegysegek

Részletek