akciók

Rólunk

Ismerje meg cégünket

A Vadkert-Agrotechnika Kft. 2000-ben kezdte meg működését. Tulajdonosai Nagy Gábor és Nagy Anita, akik a Kft. ügyvezetői is.

Kezdetben elsősorban traktorok és MG gépek kereskedelme volt jellemző a cég életében. A tulajdonos, ügyvezető több mint 30 éves talajművelő gép tervezői gyakorlatára építve ma már kizárólag talajművelő gépek és alkatrészei gyártása, forgalmazása jelenti a Kft. fő profilját.

Az ekén kívül minden talajművelő gép szerepel a listán. Szívesen foglalkozunk a megrendelőink egyedi igényeivel is. Ez kihívás gyakran számunkra, de sokszor új gépkapcsolatokat, konstrukciókat eredményez, melyek beépíthetők a kínálati listánkba. A bevált régi alapkínálatokon felül 2016 évtől a forgókapás gyomirtó magágykészítő gépeket kezdtük el gyártani elsősorban az ügyvezető több évtizedes tapasztalata alapján.

Fő mottónk az, hogy széria termék kínálatunk mellett vevőink igényére tartós, sok éven át jól használható talajművelő gépeket építsünk. Ehhez jó minőségű kopórészekkel erős vázszerkezeteket építünk. Tapasztalataink alapján folyamatosan fejlesztett konstrukciókat alakítunk ki.

Újonnan kialakított honlapunkkal az a célunk, hogy érdeklődőink megfelelően tudjanak tájékozódni a már gyártott talajművelő gépeinkről, alkatrészeinkről és árainkról.

Sikeres munkát és jó egészséget kíván mindenkinek:

Nagy Gábor

Galériák

Rólunk